Friday, May 4, 2012

DENNE UKA PÅ SHINE..

Charlotte i grønn Superfine Adventure-bukse, og en chic sort silketopp fra Rutzou! 


Denne uken fikk vi Maloja, vårt nye treningstøy! Tightsene er tilgjngelige i nettbutikken, og snart kommer resten også:)

Disse to darlingene fra danske Maria Black er også lagt ut i nettbutikken, er de ikke superfine? Den ene er en slags dobbelring i sølv, som er perfekt på høyre hånd med den store ringen på pekefingeren og den lille på lillefingeren. ELSK!
'Single Ladies' er ukas favorittfarge her i butikken, en slags dyp rød som blir mørkere jo flere lag man har på, her har Elise ganske mange forøvrig. Hun er ikke akkurat flinkest i verden til å legge den på, men klarte seg ganske bra! det som gjor det lettere er at Deborah Lippmann-lakkene har en veldig fin børtse som gjør at den er lett å legge på og legger seg jevnt og fint på neglen. Denne finner du også i nettbutikken! 


Vi gjorde om layouten i butikken denne uka, alltid fint å gjøre om litt, så ser man plaggene bedre! Kjolen er fra Rutzou, og vi ser den for oss på en sommerkveld med sandaler og kanskje en liten hatt? 


De vakre tingene fra Liebe har fatt sin egen hylle øverst i trappa! Her er det så mange fine kopper og fat og skåler og vaser og det ene og det ande i de herligste pastellfarger! Kombinajonen grønn, lyseblå og kremhvit er en vinner, synes vi!! :)


Sonia-lommebok og stripete Vanessa Bruno topp, teamet med jeans fra Isabel Marant. We LOVE!


KAroline i en a de superfine silketoppene fra forte_forte og en Vanessa Bruno clutch! Alt dette finner du også i nettbutikken, selvsagt:) 

No comments:

Post a Comment