Thursday, December 1, 2011

ADVENTS-KONKURRANSE!

17 comments:

 1. Jeg synes dere allerede er fantastiske! : ) så dette blir vanskelig, men når jeg var i paris i sommer kjøpte jeg meg en vekse fra Polder, fantastisk fin. Kanskje det går an å ta inn det veskemerket? : )

  ReplyDelete
 2. Aktuelt å ta inn klær fra Mette Møller?

  ReplyDelete
 3. Hei Shine-jenter,
  Etter å ha prøvd MANGE kjoler til forestående julebord, endte jeg opp med en nydelig "gull" cardigan og et par øredobber. Det jeg først vil takke dere for er måten dere hjalp meg på og som fikk meg til å glede meg over mitt nye innkjøp:) Ikke noe mas og press, men gode styling tips og råd. Måten dere ga service på, ga meg lyst til å komme tilbake igjen...og igjen. Skulle det være noe jeg savnet, var det evetuelt noen matchende sko til antrekket og kanskje en liten kopp espresso, mens jeg ventet på å få hjelp..Ellers synes jeg at dere har et allsidig tilbud. Forførende parfyme og smykker som er verdt turen inn alene:) God jul!

  ReplyDelete
 4. Ønsker at flere av klærne dere tar inn passet til ei som bruker str. 34 eller xs til vanlig, da kan jeg begynne å handle oftere hos dere :)

  ReplyDelete
 5. Hva kan bli bedre....hmmmm...den var tøff. Det er jo en perle av en plass, med de søteste og blideste jentene og de nydeligste tingene. Skulle jeg ønske meg noe; Kanskje et søtt skomerke? Sjekket ut Chie Mihara? Jeg tror ikke det finnes i byen. Så kunne man spasert inn i "gamle filler" og ut igjen, helt ny fra topp til tå,og med et lykkelig smil rundt munnen.

  ReplyDelete
 6. ah, elsker butikken, og bloggen er super! Kommer ikke på noe spesielt dere kan gjøre bedre jeg, alle bildene er super fine, og klærne er helt fantastiske! Kanskje noen flere sko? Men alt i alt er Shine mnin favorit butikk, og klærne er utrolig flotte! :)

  ReplyDelete
 7. Fantastisk butikk allerede :D!

  Men gjerne et enda større utvalg i makeup & parfyme.
  Franske Serge Lutens har et utrolig spennende og eksklusivt utvalg av dufter og Paul & Joe makeup er både bra kvalitet og lekker embalert :)

  ReplyDelete
 8. Jeg elsker butikken Shine og er ofte innom for inspirasjon og for å få en god opplevelse:) Jeg kunne tenkt meg litt større skoutvalg og mulig klær fra People Tree i butikken :)

  ReplyDelete
 9. Shine; følelsen av å vandre rundt i Paris gater, gå i de små smugene i Marais og glede seg til å ta med noe tres chic hjem. Kanskje kunne vi som lengter hjem til Trondheim og den parisiske følelsen ha fått et glimt av denne i posten? Nettshop.Shine.com xxxx

  ReplyDelete
 10. Jeg er helt enig med de over - Shine har alltid vært og ER fantastisk!

  Jeg elsker at at dere er så innovative og har fingeren på pulsen (gjerne før vi andre vet hva pulsen er..). Fortsett med det! Dere introduserer meg stadig for nye, fantastiske designere (både innen tøy, smykker og hudpleie) - takk for at dere gjør det enda gøyere å være jente i Trondheim! ;-)

  ReplyDelete
 11. Å komme på besøk hos dere, er som en gave til alle sansene... Det er så mye vakkert å se på, masse inspirasjon å fange opp, og så dufter det så godt at man går og lukter på klærne flere ganger om dagen etter man har kjøpt de <3
  Det eneste jeg har tenkt på noen ganger, er at det hadde vært så fantastisk om det hadde vært flere gode unike parfymer å velge mellom! :)) Kanskje noe i den gaten som romduftene..
  Takk for dere er så blide og hyggelige!

  ReplyDelete
 12. Den er helt perfekt…masse fine klær, sexy, artig og kul betjening kan ikke forlange mere da :)

  ReplyDelete
 13. Hei Charlotte&co.
  jeg har elsket deres butikk helt siden den startet for 10 år siden. jeg føler meg alltid velkommen i butikken og føler meg aldri presset til å kjøpe noe, men får god hjelp uansett. har aldri vært misfornøyd med et kjøp hos dere og det sier jo sitt :)
  det eneste jeg ønsker meg, er at dere ikke slutter med merker som passer for et strammere budsjett også, slik at man kan finne seg en kjole under 2000kr. hos dere også, og ikke kun over 3000kr.

  ReplyDelete
 14. Jeg er enige med alle over at det er skrekkelig vanskelig å finne noe å sette fingeren på og si dere kan bli bedre på. Shine er en perle av en butikk!! Jeg syns det er så god stemning med musikken dere har på siden her, hva med å opprette Shines Spotify-liste over årets eller shoppingsesongens bakgrunnsmusikk?

  ReplyDelete
 15. Shine skinner! I denne mørke vintertida lengter jeg etter den lune atmosfæren og de nydelige tingene hos Shine i Trondheim (Oslo mangler nemlig et slikt skattekammer av en butikk som byr på den unike kombinasjonen av vakre plagg, god stemning og fine folk:-). Jeg støtter definitivt forslaget om nettbutikk for oss utenfor den trønderske bykjernen. Enn så lenge gleder jeg meg til å stikke innom på julevisitt:-)!

  ReplyDelete
 16. Legge ut tips om hele antrekk og kanskje fornye hjemmet uten å måtte bytte ut "alt":)

  ReplyDelete
 17. Coucou Charlotte!
  Butikken din er allerede perfekt som den her. Er så glad når jeg vet at jeg kan kjøpe Petit Bateau hos deg, men hadde vært supert om du kunne ha Patchouli de reminiscense i Shine.
  Passe de bonnes fêtes de fin d année!
  Fanny

  ReplyDelete