Tuesday, April 10, 2012

SONIA by SONIA RYKIEL and the PARTY!

Vi ELSKER Sonia her på Shine, og denne kolleksjonen er som en herlig krasj av Carrie Bradshaw og Italian/Parisian chicness.

Og nå på førstkommende fredag, (den 13!)  har vi en liten Sonia-fest her på butikken og gir blaffen i alle ulykkesspådommer dagen bærer med seg, og sier til oss selv at det er best å ikke tenke så mye på ulykke, men tenke på morsomme ting istedet. Og du er hjertelig velkommen! 

Vi serverer hjemmelagd lemonade og pynter med fargerike ting! Herlig! Og som om det ikke er nok, så gir vi 10% rabatt til alle som liker oss på facebook også! 

Vi ble nemlig skikkelig inspirert da vi så disse herlighetene på A Beautiful Mess-bloggen, og tenkte at det passer perfekt som tema til Sonia-kvelden vår! Vi liker jo å pynte:)
Dessuten er vi helt hekta på pom-pom's! I alskens farger! 
I København, sist gang vi var på innkjøp, kom vi over noen fantastiske hos Liebe som vi har keramikk fra og vi står og tripper fordi vi har sa lyst til å henge de opp NÅ!MEN NOK OM DET, her er klærne! Noen av dem ihvertfall, det er så mye som har kommet at vi har ikke full oversikt enda. 

Og her er noen av looksene fra denne sesongen:


No comments:

Post a Comment